A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Відбулась зустріч жителів громади з представниками компанії APTIV

Дата: 01.12.2021 16:12
Кількість переглядів: 401

    Компанія APTIV – міжнародна компанія, яка спеціалізується  на виготовленні електричних систем для автомобілів, автомобільної електроніки, систем безпеки та інших автомобільних комплектуючих.

   У травні 2021 року компанія APTIV  заключила договір оренди приміщення з «АК «Богдан Моторс» (м.Черкаси, вул.Сумгаїтська, 8), і вже сьогодні компанія налічує більше 500 працівників, виробництво працює в 3 зміни, здійснюється безкоштовне транспортування працівників на зміну та зі зміни. За словами  керівництва, на цьому набір персоналу не зупиняється, упродовж року планується розширення штату до 2000 співробітників.

     1грудня в приміщенні адмінбудівлі сільської ради відбулась зустріч жителів громади з представниками компанії APTIV. Присутнім була надана вичерпна інформація щодо функціонування компанії. Також спеціалісти розповіли про  навчання та розвиток в міжнародній компанії; офіційне працевлаштування, соціальні гарантії; комфортні умови праці; безкоштовне транспортування; 3-змінний графік роботи для працівників виробництва. А також відповіли на всі питання, які задавали присутні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь