A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Благодійна Україна-2021

Дата: 24.11.2021 09:45
Кількість переглядів: 493

У жовтні 2021 року було оголошено старт нового етапу ювілейного 15-го Національного конкурсу «Благодійна Україна-2021». Переможців визначатимуть в 18 колективних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року. Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив. Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна - 2021» - 7 березня 2022 року.
Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті www.blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу. Відповідальна особа: виконавча директорка Асоціації благодійників України - Оксана Лобко, контактний телефон (067)16-404-11, пошта: konkurs.blago@gmail.com. Скачати пакет матеріалі про конкурс за лінком: https://bit.ly/пакетБУ2021


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь