Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Служба зайнятості інформує

Дата: 11.11.2021 08:38
Кількість переглядів: 712

Одним із ключових напрямків в реалізації соціальних ініціатив Президента України є створення робочих місць,  і в першу чергу на селі.

     З початку року за сприянням Шполянської районної філії Черкаського ОЦЗ в районі створено 73 нових робочих місця, з яких левова частка припадає на сільське господарство. Гасло «Кадри  вирішують  все» не втратило  своєї  актуальності й сьогодні, тому  якісний  підбір  персоналу  є однією з  найбільш  важливих  складових  успіху  діяльності  підприємства, установи, організації. Вдало  підібрана  команда великого  чи  малого  підприємства  допомагає  реалізувати  найсміливіші плани і  проекти.

         Сьогодні багато громадян звертаються до районної  служби  зайнятості  за  сприянням у працевлаштуванні. Завдяки  цьому є змога  проводити  відбір  з широкого кола претендентів.

         Коли розширюється штат або створюється нова організація, роботодавець стає перед вибором - кого ж прийняти  на  вільне робоче  місце, як це було у випадку з ТОВ «Авуар». Кадрова служба роботодавця звернулася по допомогу у вирішенні цього питання до фахівців служби зайнятості і спільними зусиллями 46 осіб з числа безробітних громадян отримали робочі місця.

         Отже, якщо роботодавець відчуває нагальну чи перспективну потребу   в працівниках на постійну чи тимчасову роботу -  фахівці  служби  зайнятості  завжди допоможуть  розв’язати цю проблему.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь