A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Служба зайнятості інформує

Дата: 11.11.2021 08:38
Кількість переглядів: 682

Одним із ключових напрямків в реалізації соціальних ініціатив Президента України є створення робочих місць,  і в першу чергу на селі.

     З початку року за сприянням Шполянської районної філії Черкаського ОЦЗ в районі створено 73 нових робочих місця, з яких левова частка припадає на сільське господарство. Гасло «Кадри  вирішують  все» не втратило  своєї  актуальності й сьогодні, тому  якісний  підбір  персоналу  є однією з  найбільш  важливих  складових  успіху  діяльності  підприємства, установи, організації. Вдало  підібрана  команда великого  чи  малого  підприємства  допомагає  реалізувати  найсміливіші плани і  проекти.

         Сьогодні багато громадян звертаються до районної  служби  зайнятості  за  сприянням у працевлаштуванні. Завдяки  цьому є змога  проводити  відбір  з широкого кола претендентів.

         Коли розширюється штат або створюється нова організація, роботодавець стає перед вибором - кого ж прийняти  на  вільне робоче  місце, як це було у випадку з ТОВ «Авуар». Кадрова служба роботодавця звернулася по допомогу у вирішенні цього питання до фахівців служби зайнятості і спільними зусиллями 46 осіб з числа безробітних громадян отримали робочі місця.

         Отже, якщо роботодавець відчуває нагальну чи перспективну потребу   в працівниках на постійну чи тимчасову роботу -  фахівці  служби  зайнятості  завжди допоможуть  розв’язати цю проблему.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь