A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Осіння кампанія з пероральної вакцинації диких м'ясоїдних тварин проти сказу

Дата: 22.10.2021 12:04
Кількість переглядів: 402

Складна епізоотична ситуація щодо сказу в Україні та Черкаській області вимагає радикальних заходів, серед яких одне з основних місць займає пероральна імунізація диких м’ясоїдних, ефективність якої доведена як в експериментальних, так і в польових умовах.

На виконання наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 06.08.2021 №532 "Про організацію заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2021 році за допомогою авіації» в Черкаській області, в тім числі на території Матусівської ОТГ, буде проводитися планова пероральна імунізація диких та бродячих м’ясоїдних тварин проти сказу повітряним методом (орієнтовно в кінці жовтня місяця, в залежності від погодних умов, в тім числі у вихідні дні).
Розповсюдження принад, які містять високоімунну безпечну вакцину проти сказу, буде здійснюватися авіатранспортом над лісовими та сільськогосподарськими угіддями, поза територіями населених пунктів та водойм. Принада безпечна для людей та тварин, має вигляд брикетів розміром із сірникову коробку з різким запахом м'ясокісткового борошна. Усередині приманки знаходиться капсула з вакциною проти сказу.
Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь