A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

День фізичної культури і спорту

Дата: 14.09.2021 09:32
Кількість переглядів: 269

З нагоди Дня фізичної культури і спорту – свята здорових, цілеспрямованих людей в Матусівському НВК #1 проводився Олімпійський тиждень.

Без сумніву, саме фізично і духовно розвинені люди завжди були опорою суспільства, його рушійною силою. Відомо, що заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості як воля, цілеспрямованість, наполегливість та благородство. 

Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і наша школа.

Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, на якій , ознайомилися із планом проведення Тижня  спорту  і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя. 

 План проведення, складений учителем фізичного виховання  Кирилюком Миколою Володимировичем, передбачив різні спортивні заходи з урахуванням  вікових особливостей учнів.

   Класними керівниками  були проведені класні години за темами: «Мій друг – фізична культура» - для учнів 1-4 класів, «Шкідливі звички та їх згубний вплив на організм людини» - для учнів 5-9 класів, «Здоровий спосіб життя» - для учнів 10-11 класів. 

   Для школярів 1-4 класів були проведені естафети «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів. Учні 1-5 класів взяли участь у конкурсі малюнків "Спорт у моєму житті" 

   Між  учнями 6-8 класів були проведені  змагання  з  міні-футболу. 

 На завершення тижня фізичної культури і спорту було організовано естафети серед команд вчителів та учнів, які завершилися перемогою команди вчителів з рахунком 4:3.

   Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням  успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь