A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Розпочався новий навчальний рік

Дата: 02.09.2021 10:21
Кількість переглядів: 1051

В Україні день 1 вересня з давніх-давен - не просто початок осені. Для мільйонів школярів, студентів, їхніх батьків, а також для вчителів і викладачів це справжнє свято. З цього дня починається офіційний навчальний рік у всіх освітніх закладах країни. 

    1 вересня 2021 року пролунав перший шкільний дзвоник і в закладах освіти Матусівської територіальної громади. Цього року за шкільні парти сіло 264 учні, з них 29 - учні 1 класу, 20- учні 11 класу .

      У День знань, подвір’я освітніх закладів наповнилося радісним гомоном. Як і зазвичай для одинадцятикласників і першачків це свято було особливим. Малеча вступала у велику шкільну родину, тримаючи за руки випускників, кожен з яких розумів, що залишається остання нагода, щоб надолужити та примножити свої знання, реалізувати й розкрити себе якнайповніше.

      В усіх трьох закладах освіти відбулись святкові лінійки, на яких звучали привітання дітей, промови педагогів та гостей. В кінці свята пролунав перший дзвінок та розпочалися перші уроки. Урочистості промайнули швидко, яскраво та змістовно. Здавалося, ще жодного разу Гімн України не звучав так потужно, сплітаючи в одне ціле багатоголосся дітей, батьків та вчителів.

    Вітаємо всіх із початком вдалого підйому сходинками знань і бажаємо нових досягнень і перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь