Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Дата: 08.08.2021 08:12
Кількість переглядів: 493

8 серпня 2021 року ветеринарна медицина святкуватиме двадцяту річницю з нагоди «Дня працівника ветеринарної медицини». Встановлення свята – це визнання керівництвом держави вагомого внеску спеціалістів ветеринарної медицини в оздоровлення тваринництва від цілого ряду інфекційних, інвазійних та інших захворювань, які завдають великої шкоди господарствам і приватному сектору та створюють загрозу здоров’ю людей. Сьогодні вітчизняна ветеринарна медицина впевнено наближається до міжнародних стандартів ветеринарно-санітарного нагляду, контролю за якістю та безпечністю сільськогосподарської продукції і охорони навколишнього природного середовища, здійснення заходів з недопущення занесення, виникнення та поширення небезпечних хвороб в тому числі спільних для тварин і людей. Цьому сприяє спрямованість сучасної ветеринарії на профілактичну роботу, плановість і системність заходів, тісна практична взаємодія з новітніми науково-технологічними процесами. Нинішній заслужений авторитет галузі значною мірою є надійною запорукою її подальшої стабільної роботи. Упевнений, у своїй повсякденній праці ви продовжуватимете підтримувати епізоотичне благополуччя в районі підноситиме авторитет фахівця ветеринарної медицини з великою відповідальністю і сумлінням будете виконувати поставлені перед вами завдання, дбатимете про нові здобутки у ветеринарії та спрямовуватиме всі зусилля на гарантування безпеки населення. Завдяки вашій щоденній самовідданій і копіткій праці на належному рівні здійснюється контроль за епізоотичною ситуацією на території нашого району, що гарантує якість та безпечність сільськогосподарської продукції.  Без важкої і часто невдячної праці неможуть існувати тваринницькі комплекси навіть малий та середній бізнес. Сьогодні кожний з нас робить все від нього залежне для забезпечення благополучної епізоотичної ситуації.

Наша з Вами професія одна з провідних в світі. Професія лікаря ветеринарної медицини завжди шанувалась та поважалась, була і є почесною та пристижною.

З  нагоди професійного свята щиро вітаю всіх працівників ветеринарної медицини працюючих і ті хто знаходяться на заслуженому відпочинку із професійним святом. Ваш високий професіоналізм є запорукою надійного захисту довкілля та стабільного розвитку агропромислового сектору. Бажаю вам міцного здоровя, щастя, благополуччя, подальших успіхів у нелегкій, але в край потрібній професії та нових професійних звершень!

 

Начальник Шполянської

районної державної лікарні

ветеринарної медицини                                         Володимир ОВЧАРЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь