Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Дата: 08.08.2021 08:12
Кількість переглядів: 499

8 серпня 2021 року ветеринарна медицина святкуватиме двадцяту річницю з нагоди «Дня працівника ветеринарної медицини». Встановлення свята – це визнання керівництвом держави вагомого внеску спеціалістів ветеринарної медицини в оздоровлення тваринництва від цілого ряду інфекційних, інвазійних та інших захворювань, які завдають великої шкоди господарствам і приватному сектору та створюють загрозу здоров’ю людей. Сьогодні вітчизняна ветеринарна медицина впевнено наближається до міжнародних стандартів ветеринарно-санітарного нагляду, контролю за якістю та безпечністю сільськогосподарської продукції і охорони навколишнього природного середовища, здійснення заходів з недопущення занесення, виникнення та поширення небезпечних хвороб в тому числі спільних для тварин і людей. Цьому сприяє спрямованість сучасної ветеринарії на профілактичну роботу, плановість і системність заходів, тісна практична взаємодія з новітніми науково-технологічними процесами. Нинішній заслужений авторитет галузі значною мірою є надійною запорукою її подальшої стабільної роботи. Упевнений, у своїй повсякденній праці ви продовжуватимете підтримувати епізоотичне благополуччя в районі підноситиме авторитет фахівця ветеринарної медицини з великою відповідальністю і сумлінням будете виконувати поставлені перед вами завдання, дбатимете про нові здобутки у ветеринарії та спрямовуватиме всі зусилля на гарантування безпеки населення. Завдяки вашій щоденній самовідданій і копіткій праці на належному рівні здійснюється контроль за епізоотичною ситуацією на території нашого району, що гарантує якість та безпечність сільськогосподарської продукції.  Без важкої і часто невдячної праці неможуть існувати тваринницькі комплекси навіть малий та середній бізнес. Сьогодні кожний з нас робить все від нього залежне для забезпечення благополучної епізоотичної ситуації.

Наша з Вами професія одна з провідних в світі. Професія лікаря ветеринарної медицини завжди шанувалась та поважалась, була і є почесною та пристижною.

З  нагоди професійного свята щиро вітаю всіх працівників ветеринарної медицини працюючих і ті хто знаходяться на заслуженому відпочинку із професійним святом. Ваш високий професіоналізм є запорукою надійного захисту довкілля та стабільного розвитку агропромислового сектору. Бажаю вам міцного здоровя, щастя, благополуччя, подальших успіхів у нелегкій, але в край потрібній професії та нових професійних звершень!

 

Начальник Шполянської

районної державної лікарні

ветеринарної медицини                                         Володимир ОВЧАРЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь