Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Робота по легалізації трудових відносин триває

Дата: 05.08.2021 16:22
Кількість переглядів: 480

З метою сприяння легалізації зайнятості в районі фахівцями Шполянської районної філії Черкаського ОЦЗ нещодавно було проведено інформаційно-роз’яснювальний  семінар з суб’єктами господарювання сфери торгівлі та сільського господарства. В роботі семінару взяли участь представники 10 роботодавців району.

     Метою проведення даного заходу є поліпшення роботи щодо налагодження співпраці з роботодавцями району та створення нових робочих місць з використанням механізмів, передбачених Законом України «Про зайнятість населення».

Трудові відносини між найманими працівниками та роботодавцями (фізичними і юридичними особами) повинні оформлятися відповідно до чинного законодавства про працю, що в загальному виконується  роботодавцями нашого району. Але деякі роботодавці уникають легалізації трудових відносин з працівниками. Найманий працівник при цьому втрачає гарантії працевлаштування і соціального захисту громадян, оплати і охорони праці, соціального, пенсійного та медичного забезпечення.

    Роботодавці міста та району повинні пам’ятати, що дотримання трудового законодавства   є  гарантією   стабільного  та   прибуткового   бізнесу  і   дасть  змогу уникнути  проблем та непорозумінь як з найманими працівниками, так і з контролюючими органами.

Після семінару 1 роботодавець виявив бажання скористатися компенсацією витрат у розмірі єдиного внеску за працевлаштованих безробітних.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь