A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Аграріям громади – про проєкт «АгроВарта»

Дата: 27.07.2021 13:20
Кількість переглядів: 415

   Матусівська сільська рада пропонує сільськогосподарським товаровиробникам громади розглянути пропозицію ТОВ «НВК «УКРЕКОПРОМ». Підприємство надає послуги у сфері поводження з відходами, а саме: збирання, зберігання, перевезення, утилізація, видалення та знешкодження небезпечних та інших видів відходів. Компанія також надає послуги з поводження з тарою з-під пестицидів, яка належить до категорії небезпечних відходів.

     За ініціативи Європейської Бізнес Асоціації підприємство реалізує проєкт «Агро Варта» і пропонує для фермерських господарств та інших сільськогосподарських виробників можливість безоплатно передавати на перероблення, знешкодження, видалення та утилізацію використаних пакувальних матеріалів і тари з-під пестицидів. Пестициди та тара, яка містить їх залишки, забруднюють ґрунти, повітря, водні ресурси, у тому числі підземні водоносні горизонти. Це може призводити до незворотних наслідків для навколишнього природного середовища.

Підприємство, як на добровільних засадах, так і в межах державно-приватного партнерства, готове забезпечити своєчасну та ефективну ліквідацію стихійних звалищ відходів.

    Якщо ви зацікавилися цією пропозицією, пропонуємо звернутися до контактної особи за телефоном: +38(050) 363-33-16 або скористатися електронною адресою office.ueco@gmail.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь