Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Якщо є бажання працювати – буде й результат

Дата: 22.07.2021 11:50
Кількість переглядів: 438

    Приємно бачити в очах безробітних бажання працювати. Прикладом такого працевлаштування за сприяння служби зайнятості стала історія активної, цілеспрямованої шполянки Лілії Вальчиковської.

   У грудні 2020 року до Шполянської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості звернулась в пошуках роботи Вальчиковська Л В. Під час реєстрації та співбесіди з особистим консультантом,  Лілія Вікторівна презентувала себе комунікабельною, наполегливою та вмотивованою до роботи.  За освітою  вона юрист, має досвід роботи в державних органах.

      Безробітна шукала роботу і за сприяння фахівців служби зайнятості, і самостійно, сумлінно виконувала усі настанови та рекомендації кар’єрної радниці, відвідувала семінари з пошуку роботи, отримала ряд профінформаційних та профконсультаційних послуг. Жінка відноситься до квотних категорій населення: має дитину до 6 років. Тож як тільки з’явилася вакансія юрисконсульта в КЗ «Шполянська санаторна школа Черкаської обласної ради», її відразу запропонували Лілії, відповідно до її освіти. Не вагаючись, пошукачка роботи погодилась на співбесіду та доклала всіх зусиль, щоб успішно її пройти.

    В результаті роботодавець отримав компетентну, відповідальну та цілеспрямовану працівницю, а колишня безробітна – роботу за фахом. «Я щаслива, що сьогодні маю роботу. Я займаюсь тією справою, до якої маю хист та яку люблю. Раджу всім, хто залишився без роботи, не впадати у відчай, а реально оцінити свої можливості та звернутися до служби зайнятості, де обов’язково допоможуть з працевлаштуванням», - коментує Лілія Вікторівна. Хочеться відмітити, що саме наполегливість, оптимізм та власна мотивація допомогли їй у пошуку роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь