Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Якщо є бажання працювати – буде й результат

Дата: 22.07.2021 11:50
Кількість переглядів: 444

    Приємно бачити в очах безробітних бажання працювати. Прикладом такого працевлаштування за сприяння служби зайнятості стала історія активної, цілеспрямованої шполянки Лілії Вальчиковської.

   У грудні 2020 року до Шполянської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості звернулась в пошуках роботи Вальчиковська Л В. Під час реєстрації та співбесіди з особистим консультантом,  Лілія Вікторівна презентувала себе комунікабельною, наполегливою та вмотивованою до роботи.  За освітою  вона юрист, має досвід роботи в державних органах.

      Безробітна шукала роботу і за сприяння фахівців служби зайнятості, і самостійно, сумлінно виконувала усі настанови та рекомендації кар’єрної радниці, відвідувала семінари з пошуку роботи, отримала ряд профінформаційних та профконсультаційних послуг. Жінка відноситься до квотних категорій населення: має дитину до 6 років. Тож як тільки з’явилася вакансія юрисконсульта в КЗ «Шполянська санаторна школа Черкаської обласної ради», її відразу запропонували Лілії, відповідно до її освіти. Не вагаючись, пошукачка роботи погодилась на співбесіду та доклала всіх зусиль, щоб успішно її пройти.

    В результаті роботодавець отримав компетентну, відповідальну та цілеспрямовану працівницю, а колишня безробітна – роботу за фахом. «Я щаслива, що сьогодні маю роботу. Я займаюсь тією справою, до якої маю хист та яку люблю. Раджу всім, хто залишився без роботи, не впадати у відчай, а реально оцінити свої можливості та звернутися до служби зайнятості, де обов’язково допоможуть з працевлаштуванням», - коментує Лілія Вікторівна. Хочеться відмітити, що саме наполегливість, оптимізм та власна мотивація допомогли їй у пошуку роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь