A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Пам'ятаємо...

Дата: 15.07.2021 09:50
Кількість переглядів: 772

  Пішла з життя хороша, щира, добросердна людина, обдарований учитель, багатогранна особистість Валентина Сидорівна Бугайова.

  Валентина Сидорівна народилася 7 жовтня 1938 року в м. Монастирищі,  Черкаської області. Навчалася в Матусівській середній школі.  Після закінчення школи працювала  піонервожатою.  Дуже любила свою роботу і віддавала дітям увесь вільний час.

Валентина Сидорівна навчалася в Корсунь-Шевченківському педагогічному училищі, після якого працювала вчителем початкових класів у Матусівській середній школі №1 та №2.  

   Навчалася в Черкаському педагогічному інституті, після закінчення якого  працювала в Матусівській середній школі №1 вчителем української мови та літератури, пізніше в цій же школі обіймала посаду заступника директора школи.

  Дарувала дітям знання, наповнювала дитячі душі добротою і людяністю,  вчила поважати і любити, відкривала перед ними світ прекрасного.

  Талановита і вимоглива, порядна і чесна,  трудолюбива і людяна – такою пам’ятатимуть її учні та колеги, яким вона віддала 40 років свого життя і своє любляче серце.

    За час роботи на педагогічній ниві Валентина Сидорівна була нагороджена грамотами дирекції школи, відділу освіти, міністерства освіти, мала кваліфікацію «вчитель - методист», педагогічне звання «Старший вчитель» та нагрудний знак «Відмінник освіти України».

Та найбільша її нагорода – це повага, шана, пам'ять та любов односельчан до вчительки, яка варта найкращих, найвеличніших слів.

    Від імені сільської ради та трудових колективів освітніх закладів громади висловлюємо співчуття рідним та близьким з приводу  смерті шановної Валентини Сидорівни, нехай земля буде їй пухом…Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь