A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Вічна пам’ять…

Дата: 14.07.2021 10:57
Кількість переглядів: 762

  Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани.  Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця, жінка, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління учнів.

  Горя Ніна Василівна була людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч. Ніна Василівна народилася 29 серпня 1944 року в с. Надточаївка Шполянського району, Черкаської області.

  В 1961 році закінчила 10 класів Матусівської середньої школи №1. Після закінчення середньої школи працювала старшою піонервожатою в Матусівській середній школі №2.

  В 1962 році була переведена на посаду старшої піонервожатої в Станіславчицьку неповну середню школу.

  В 1963 році вступила на навчання до Черкаського педагогічного інституту на факультет математики, який закінчила в 1967 році та була направлена на роботу в Яцьківську середню школу, Васильківського району, Київської області. В цьому ж році одружилась із Горею Олександром Марковичем та разом працювали в Яцьківській школі.

   Після року роботи повернулась в с. Матусів та була направлена на роботу в Надточаївську неповну середню школу вчителем математики та фізики.

  Після року роботи переводиться в Матусівську середню школу на посаду вчителя математики, де пропрацювала до виходу на заслужений відпочинок.

  Загальний стаж роботи Ніни Василівни складає – 52 роки.

  За час роботи на педагогічній ниві Ніна Василівна була нагороджена грамотами дирекції школи, відділу освіти, міністерства освіти, мала кваліфікацію «вчитель вищої категорії» та педагогічне звання «Старший вчитель».

   Сільська рада та педагогічні колективи освітніх закладів громади висловлюють співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті Ніни Василівни.

   Світла пам’ять про Ніну Василівну завжди житиме серед рідних, друзів, товаришів, колег, учнів, яких вона вчила, і назавжди залишиться у наших серцях.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь