A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Останній дзвоник

Дата: 19.06.2021 13:12
Кількість переглядів: 287

Промайнув ще один навчальний рік, який цьогоріч у Матусівському НВК#1 був важливий, напружений, сповнений планів і досягнень і для дирекції школи і для випускників. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято. Для першачків – це щастя ще непізнаваного смаку навчання та шкільної дружби, а для випускників – прощання з дитинством. Навіть похмура погода не стала на перешкоді цієї важливої події.

  Із щирими словами та побажаннями до учнів та вчителів звернулася голова Матусівської ТГ  Шаповал Л.В, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Денисенко Л.М. Всі радили учням, щоб знання стали для них не просто шансом, а гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та хорошої зарплатні. Привітали здобувачів освіти також директор школи Хижняк Л.Д. та заступник директора з навчальної роботи Чорноус І.М. Слова подяки звучали і від четверокласників їхній першій вчительці Мазур Н.В. , яка допомагала переступити першу шкільну сходинку, навчила розуміти прекрасне.

Дирекція школи підвела підсумок за останній навчальний рік. Були нагородженні грамотами переможці олімпіад, конкурсів, а також врученні Похвальні листи за відмінні успіхи у навчанні.

І ось хвилююча мить… Почесне право подати  Останній дзвінок надається випускникам- учням  11 класу. Він сповістив про початок чудової пори – літніх канікул.

Завершилось свято виконанням щемливого шкільного вальсу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь