A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

   Відбулась сесія

Дата: 21.05.2021 10:43
Кількість переглядів: 413

    21 травня відбулась чергова 9 сесія 8 скликання Матусівської сільської ради. У роботі засідання взяли участь начальники відділів, структурних підрозділів сільської ради. Усі питання порядку денного сесії попередньо розглядалися на засіданні постійних комісій сільської ради. 

   В ході роботи депутати затвердили фінансовий звіт КЗ «ЦНСП Матусівської сільської ради» та фінансовий звіт КП «Відродження» за 1 квартал 2021 року.

   Також затверджено Правила загального водокористування на орендованому ставку «Скарбовий».

    Було підтримане рішення про підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство  щодо надання послуг з ювенальної поліції між Матусівською сільською радою та Звенигодським районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

  Депутати проголосували за доцільність призупинення функціонування різновікової групи закладу дошкільної освіти при Станіславчицькому НВК на 2021-2022 рік. 

    Розглянуто та затверджено три заяви щодо надання допомоги.

   Чотирьом учасникам АТО надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Також на розробку технічної документації для ведення особистого селянського господарства надано дозвіл 52 особам. Крім цього розглянуто ще 34 земельні питання.

   Загалом, незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного, засідання девятої  сесії восьмого скликання сільської ради пройшло злагоджено та організовано.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь