A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

   Відбулась чергова сесія сільської ради

Дата: 21.04.2021 11:35
Кількість переглядів: 756

  20 квітня відбулась VIII сесія Матусівської сільської ради VIII скликання. Для розгляду на порядок денний було винесено  36 питань, серед них 22 – земельні.   Зокрема затверджено 8 заяв щодо надання матеріальної допомоги жителям громади на загальну суму 13100 грн. В ході засідання розглянуто питання про внесення змін в розділі 5  Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Матусівської сільської ради.

   Депутати затвердили звіт про виконання місцевого бюджету за I квартал 2021 року. В ході сесійного засідання внесено зміни до рішення від 22.12.2020р. № 3-2/VIII «Про бюджет  Матусівської  територіальної громади на 2021 рік».      

   Окрім того, депутати розглянули  колективне звернення жителів с.Матусів щодо ставка «Багачевий». Було вирішено рекомендувати авторам звернення зареєструвати громадську організацію із статусом юридичної особи та подати до Матусівської сільської ради заяву для укладення договору по спільному обслуговуванню та утриманню даного водного обєкта.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь