A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

До уваги жителів Матусівської громади!

Дата: 19.04.2021 14:16
Кількість переглядів: 842

14 квітня 2021 року відбулось чергове засідання комісії по вирішенню питання по  ставках «Скарбовий» та «Натягалівський», на яких були присутні зі сторони орендаря – Денисенко В.І., зі сторони ініціативної групи (представників жителів громади) – депутати Матусівської сільської ради: Богун М.О, Тугай О.А. та жителі громади: Маняк С.І., Никогда С..

На комісії орендарем було подано для погодження «Правила загального водокористування на орендованому водному об’єкті «Скарбовий».

Згідно абзацу 4 статті 47 Водного кодексу України, передбачено, що на водних об’єктах, наданих в оренду, загальне водокористування допускається на умовах, встановлених водокористувачем, за погодженням з органом, який надав водний об’єкт в оренду (з Матусівською сільською радою).

Матусівська сільська рада, як представницький орган громади, передав дані правила ініціативній групі громади для ознайомлення жителів громади з даними правилами та внесення до правил своїх пропозицій та зауважень.

Для донесення даних правил до широкого загалу жителів Матусівської громади, надаємо для ознайомлення дані правила в редакції орендаря.

 

Просимо Вас долучитися до ознайомлення з даними правилами та в разі зауважень чи пропозицій (в межах визначених чинним законодавством України!) звертатись до ініціативної групи (представників жителів громади) для врахування їх в «Правилах загального водокористування на орендованому водному об’єкті «Скарбовий», щоб в подальшому уникнути невдоволень зі сторони жителів громади та для нормального ведення господарської діяльності орендарем водного об’єкту, Денисенком В.І..

Прохання зауваження і пропозиції подати ініціативній групі (представників жителів громади) до початку засідання комісії до 14.00 21.04.2021 року!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь