A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Шановні мешканці Матусівської громади! Дорога велика родино!

Дата: 07.04.2021 09:07
Кількість переглядів: 475

  07 квітня дуже визначний день для всіх нас, адже чотири роки тому було прийняте рішення про об’єднання та створення нової територіальної одиниці на мапі України –Матусівської сільської територіальної громади. Ми стали одним великим механізмом, який вже чотири роки рухається вперед, долає труднощі та будує своє життя. З цієї нагоди, від  імені виконавчого комітету, депутатського корпусу сільської ради та від себе особисто,  вітаю всіх зі святом!

   Цей період був складним і цікавим водночас. Озираючись назад, на пройдений шлях попереднього керівництва, я бачу правильність вибору в квітні 2017 року. Була тільки віра в людей, готовність працювати та змінюватися, а сьогодні ми маємо спроможну об’єднану громаду - освітлені вулиці,  якісну освіту, реалізовані проекти, новий рівень надання всіх послуг.

   Це були чотири роки плідної праці, створення дієвої системи управління. Був закладений міцний фундамент розвитку спроможної громади, завдяки чому ми змінили своє ставлення один до одного, стали відповідальнішими та зрозуміли, що громаду будують люди. Кожен мешканець, підприємець, фермер, депутат, посадова особа – всі ми є нерозривним ланцюжком. І тільки порозуміння, праця та небайдужість рухає нашу громаду до розвитку, створення комфортного та безпечного середовища, де хочеться жити та ростити майбутнє покоління.

     В цей день, як і кожного дня своєї роботи, я дякую вам, активні та небайдужі мешканці Матусівської громади! Ваша амбітність та впевненість наповнює ідею об’єднання великим сенсом, дозволяє змінювати свідомість громадян, дарує розуміння, що громада – це не керівництво, що прийде та зробить, це люди, яким під силу змінити будь- що. Витримка, впевненість, згуртованість, готовність до змін, вміння працювати в нових реаліях – саме завдяки таким якостям громада впевнено долає труднощі на шляху до зростання.

   Бажаю всім міцного здоров’я, сили духу, безмежної любові до рідного краю, впевненості у завтрашньому дні.

Тримаймося разом і будемо сильні!

 

З повагою голова громади Леся Шаповал

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь