A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Проводяться роботи з благоустрою населених пунктів громади

Дата: 05.04.2021 13:58
Кількість переглядів: 331

    Благоустрій — це візитна картка кожного населеного пункту, тому з метою забезпечення чистоти та порядку, збереження об'єктів благоустрою, створення умов, сприятливих для життєдіяльності мешканців, захисту довкілля, покращення санітарного стану в громаді проходять заходи з благоустрою території.         

       Належний екологічний та санітарний стан сіл повинен досягатися не лише повсякденною роботою комунального підприємства, а й усіх жителів, підприємств, установ та організацій, які знаходяться на території громади.

     На минулому тижні працівники сільської ради, старостату, відділу ЦНАП, Центру соціального захисту населення, будинку культури та жителі вул.Дружби в с.Матусів приєднались до  впорядкування території в селах громади. Дякуємо всім, кому не байдужа охайність рідного села, хто знаходить час для наведення порядку. Приємно відзначити високу активність дітей, вони завзято трудились, виконуючи посильну для них роботу. 

    Звертаємося до всіх мешканців Матусова та Станіславчика із проханням не залишатися осторонь та приєднуватися  до заходів з благоустрою території нашої громади, які проходитимуть на протязі квітня. Адже для досягнення бажаних результатів нам потрібно зосередитись на спільній меті, а це - привабливий вигляд нашої громади в усіх її куточках.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь