A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

День театру

Дата: 05.04.2021 08:50
Кількість переглядів: 277

26 березня, напередодні Міжнародного дня театру, на шкільній сцені відбулась вистава в дитячому театрі “Дивосвіт”. Малятка дитсадочка, учні 1-4 класів, учні середніх класів і вчителі переглянули виставу за мотивами української народної казки “Ріпка”.

   З самого ранку шкільні коридори були наповнені театральною атмосферою. Все було, як в справжньому театрі: афіша у фойє школи,  театральна каса зі справжнім касиром і  квитки зі вказаними рядами і місцями, і контролер, і сцена з декораціями до казки, і привітний глядацький зал, і ведучі вистави, і гримерка, а також театральний дзвінок, який повідомляв глядачів про початок вистави та про антракт. Актори, учні 4-3 класів, виконували свої ролі, співали і танцювали. Вони грали майстерно і щиро, зачарувавши своєю грою глядачів! Під час антракту для глядачів були проведені цікаві рухливі і казкові ігри.

   Час за переглядом сплинув швидко. Глядачі вітали гру акторів гучними оплесками, вигукували: “Браво!”, “На біс!” Вистава закінчилась, але діти, переповнені емоціями від вистави, вирішили намалювати ілюстрації до уривків вистави-казки, а потім створили виставку малюнків під гаслом “Ми, малята, молодці, ілюстрацій до казки ми справжні творці!”

   На кошти від продажу квитків куплені книжки у шкільну бібліотеку Всеволода Нестайка,  прем'єра якої відбулася у п'ятницю. А учениця 4 класу Добровольська Сашуня додала до цього подарунку ще й книги з власної бібліотеки.  Бажаємо юним акторам творчих успіхів та перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь