Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

День театру

Дата: 05.04.2021 08:50
Кількість переглядів: 339

26 березня, напередодні Міжнародного дня театру, на шкільній сцені відбулась вистава в дитячому театрі “Дивосвіт”. Малятка дитсадочка, учні 1-4 класів, учні середніх класів і вчителі переглянули виставу за мотивами української народної казки “Ріпка”.

   З самого ранку шкільні коридори були наповнені театральною атмосферою. Все було, як в справжньому театрі: афіша у фойє школи,  театральна каса зі справжнім касиром і  квитки зі вказаними рядами і місцями, і контролер, і сцена з декораціями до казки, і привітний глядацький зал, і ведучі вистави, і гримерка, а також театральний дзвінок, який повідомляв глядачів про початок вистави та про антракт. Актори, учні 4-3 класів, виконували свої ролі, співали і танцювали. Вони грали майстерно і щиро, зачарувавши своєю грою глядачів! Під час антракту для глядачів були проведені цікаві рухливі і казкові ігри.

   Час за переглядом сплинув швидко. Глядачі вітали гру акторів гучними оплесками, вигукували: “Браво!”, “На біс!” Вистава закінчилась, але діти, переповнені емоціями від вистави, вирішили намалювати ілюстрації до уривків вистави-казки, а потім створили виставку малюнків під гаслом “Ми, малята, молодці, ілюстрацій до казки ми справжні творці!”

   На кошти від продажу квитків куплені книжки у шкільну бібліотеку Всеволода Нестайка,  прем'єра якої відбулася у п'ятницю. А учениця 4 класу Добровольська Сашуня додала до цього подарунку ще й книги з власної бібліотеки.  Бажаємо юним акторам творчих успіхів та перемог!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь