A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

День довкілля

Дата: 05.04.2021 08:26
Кількість переглядів: 257

Довкілля – це всі живі та неживі об’єкти, що природно існують на Землі або в деякій її частині. Земля, вода, повітря, флора і фауна – все це довкілля, на стан якого впливає маса чинників – від кинутого на землю недопалка, папірця до величезних сміттєзвалищ і височезних труб промислових комплексів; від убитого заради бивнів слона десь у Центральній Африці до вирубаних декількох гектарів лісу у Карпатах. Та всеж головну загрозу довкіллю становить людина – її байдужість, безкультур’я і безмежна жадібність.

До Дня довкілля  в Матусівському НВК #1 реалізовано шкільний екопроект «Мислити глобально - діяти локально!», в рамках якого екологічний спецназ "Свідоме покоління" не лише займався благоустроєм шкільної території, а й здобував навички сортування сміття. Екокоманда  учнів і педагогів отримали задоволення від своїх дій , а головне - зробили навколишнє середовище чистішим, і цим допомогли рідній школі і громаді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь