Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

   Ініціативна група обговорила діяльність Молодіжної ради

Дата: 30.03.2021 08:21
Кількість переглядів: 1421

  Молодіжна рада – це молодіжний консультативно-дорадчий орган, представницький орган з питань молодіжної політики, покликаний сприяти взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування та молоді територіальної громади, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства, організації та проведенням молодіжних заходів та інформаційно-навчальної роботи серед молоді.

 30 березня відбулось зібрання ініціативної групи у складі: Кирилюк Микола, Гайдаш Ярослав, Шаповал Валентин, Бугайчук Альона, Денисенко Яна, Головкіна Катерина, Данилко В’ячеслав щодо діяльності Молодіжної ради Матусівської територіальної громади.

    Члени ініціативної групи обговорили питання, які стосуються Молодіжної ради, а саме:

   Для участі в установчих зборах та можливості бути членом Молодіжної ради до ініціативної групи подається заява у формі визначеній ініціативною групою.

До заяви додаються:

  • автобіографія;
  • творчі ідеї щодо розвитку громади.

Відповідальна особа в Матусові Микола Кирилюк - тел. 0965420865; в Станіславчику Альона Бугайчук - тел. 0968589082.

Список кандидатів до складу Молодіжної ради, які братимуть участь в установчих зборах, а також уточнена інформація про дату, час та місце проведення установчих зборів, погоджена з сільською радою, буде оприлюднена не пізніше ніж за три робочих дні до проведення установчих зборів на офіційному сайті сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь