Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Дякуємо за допомогу

Дата: 29.03.2021 14:35
Кількість переглядів: 1353

    З настанням погожих весняних днів працівники комунального підприємства «Відродження» розпочали вирізання та подрібнення порослі, обрізання сухого гілля на деревах та вирізку дерев-сухостоїв. Так на минулому тижні значні роботи зроблені по вул. Тодося Осьмачки в с.Матусів. Приємно, що жителі села, які з розумінням ставляться до проблем благоустрою, також приєднались до впорядковування території. Дякуємо Надії Миронець, Олександру Харченку, Валентині Пархоменко, Тетяні Мельничук, Василеві Маняку, Володимиру Оленічу, Петрові Мосюнзю, Олександру Мельниченку, Миколі Горану, депутату сільської ради Василю Варенику за надану нам значну допомогу.

   Надалі ми плануємо завершити розпочаті в різних місцях громади  роботи та перейти до прибирання кладовищ. Будемо вдячні всім, хто зможе прийти і допомогти прибрати місця поховання наших рідних.

 

Юрій Малик,  директор КП «Відродження»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь