A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Працівники держпродспоживслужби проводять перевірки дотримання протиепідемічних заходів

Дата: 18.03.2021 09:56
Кількість переглядів: 470

   На даний час погіршується епідемічна ситуація з захворюванням на коронавірусну хворобу. Відповідно до рішення регіональної комісії з ТЕБ та НС Черкаської обласної державної адміністрації від 16.03.2020 «Про заходи щодо запобігання поширенню на території області корона вірусу СОVID -19» (протокол № 7) на адміністративних територіях об’єднаних територіальних громад продовжується проведення комісійних перевірок виконання протиепідемічних режимів соціально значимими об’єктами (магазини, перукарні, об’єкти громадського харчування, загальноосвітні навчальні заклади, тощо) за участю працівників держпродспоживслужби, поліції, органів місцевого самоврядування.

         Перевірки дотримання протиепідемічних режимів суб’єктами господарювання проводяться і на території Матусівської ОТГ (магазини «Центральний» – відділ реалізації харчових продуктів та відділ господарчих товарів, «Старий млин», «Візит»). У всіх перевірених магазинах виявлено певні порушення вимог «Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при торгівлі продовольчими (окрім ринків) та непродовольчими товарами на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID -19)», затверджених  постановою Головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 №17, які були усунені в ході перевірок. В закладах проведено роз’яснення та надано консультації з питань запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції. Перевірки тривають.

       Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.02.2021 №104  внесено зміни до постанови КМУ від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID -19 спричиненої коронавірусом SARSCoV-2, якою з 24.02.2021 на території України встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь