A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Громада долучилась до «Регіонального тижня», який стартував на Черкащині

Дата: 24.02.2021 13:12
Кількість переглядів: 300

23 лютого голова громади Леся Шаповал була присутня на засіданні регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації ОТГ (ВАОТГ), яке проводилось у рамках «Регіонального тижня» в Новодмитрівській громаді на Золотоніщині. «Регіональний тиждень» впроваджується  спільно командами виконавчого офісу  Всеукраїнської Асоціації ОТГ  і Регіонального Відділення за підтримки SKL International й інших міжнародних партнерів Асоціації – Програми DOBRE та Проєкту DECIDE.

   «Регіональний тиждень» – комплексний підхід адресних інформаційних, навчально-консультативних, організаційних заходів для членів Всеукраїнської Асоціації ОТГ,  впровадження якого сприятиме  посиленню Регіональних Відділень у наступних напрямках: законодавство для ТГ, сільський розвиток, місцеві бюджети і фінанси, якісна освіта, посилення потенціалу керуючих справами та створення дієвої регіональної команди в структурі ВАОТГ.

    Матусівська ТГ долучилася до комплексу заходів в рамках «Регіонального тижня», для того, щоб здобути нові знання та поділитися досвідом роботи. Начальники відділів сільської ради прийматимуть участь в онлайн - семінарах, які проходитимуть протягом тижня.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь