A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Шановні учні, вихованці, працівники освіти, батьки!

Дата: 31.12.2020 09:45
Кількість переглядів: 513

       Щиро і сердечно вітаємо вас із Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

   Хай Новий рік увійде у ваші оселі з добром і радістю, злагодою і достатком, з надією і натхненням для нових здобутків. Нехай ці величні зимові свята, як і всі дні наступного року, будуть щедрими на любов і доброту, взаєморозуміння і повагу, а Різдвяна Зоря запалить у ваших серцях вогонь віри, надії і впевненості у здійсненні найзаповітніших бажань!

  Дорогі діти! Новорічні свята – це завжди нові події і сподівання, нові життєві задуми і бажання, новий крок у незвідане майбутнє.

Тож нехай 2021 рік буде щедрим на сповнені мрії, подолані рубежі й перешкоди. Хай додасть він вам віри в свої сили, міцного здоровя, творчого завзяття та духовної краси. Успіхів вам у навчанні та удачі у ваших помислах і діях!

   Шановні освітяни, колеги! Прийміть найщиріші вітання з новорічними святами. Нехай магічна чарівність цих свят буде в щирих вітаннях, особливій теплоті і подяці ваших учнів та батьків. Бажаємо  успіхів у ваших справах, досягнення нових вершин і самореалізації, щоб Новий рік додав вам життєвої наснаги, духовного оновлення, мудрості, витримки та оптимізму!

   Шановні батьки, працівники системи освіти, жителі громади!

Бажаємо, аби у кожній родині панував спокій, злагода і любов, дзвенів дитячий сміх, рідні та близькі люди були завжди поруч, а все задумане вдалося втілити в життя.

Хай ваше життя осяє Боже благословення, а оптимізм утвердить вас на добрі справи. Зичимо міцного здоровя, добробуту, сімейного затишку та щасливої долі вам і вашим родинам!

 З прийдешнім Новим роком!

 

Відділ освіти, охорони здоровя, культури, молоді та спорту

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь