A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

З НОВИМ РОКОМ,ДОБРІ ЛЮДИ!

Дата: 30.12.2020 12:55
Кількість переглядів: 238

Новий рік люблять і чекають всі, особливо діти. Свято це  буває лише раз на рік і несе в собі диво і віру в казку.  Воно наповнене радістю, веселощами й надією. Крім цього, це єдиний день у році, коли не тільки діти, а й дорослі починають вірити в диво, адже  Новий рік — це чарівне свято. І кожна людина може стати чарівником для іншої. Потрібно лише озирнутися навколо…  На  феєричному Новорічному святі  у Станіславчицькому НВК вдалося побачити і Дідуся Мороза з Снігурочкою, і веселих гномів з Білосніжкою ,і  Бабусю Ягусю, її подруг- жабок- скрекотушок, Змія Горинича, веселих мух, Зиму і Сніговика, які на чарівних санчатах прибули на свято - усіх і не перелічити. Веселі сценки, віртуальні мандрівки, запальні танці, гумор,пісні полонили увагу . Неперевершеними були музичні номери у виконанні учителя музики Глека А.М. та директора сільського Будинку культури Бугайчук А.С.  А учителі школи постали зовсім в іншій ролі- казкових героїв, які весело розповідали про себе. Час пролетів непомітно. І нічого, що в залі глядачами були самі артисти, свято відбулося! В кінці свята дітей чекав ще один сюрприз-  вони отримали заслужені подарунки. Це заслуга людини, яка стала чарівником  для учнів школи та дошкільнят саме в казковий час-напередодні Нового року, і якій ми говоримо  щире «Спасибі» за підтримку і частку душі, подаровану дітям- нашому  Дяді Василю Андрійовичу ,керівнику ФГ»Дядя».

З Новим роком, Василю Андрійовичу! Хай буде рік прийдешній прихильним до Вас  та Ваших рідних і принесе  здоров»я, щастя, радість.

З Новим роком, шановні жителі сіл Станіславчика та Матусова!

Дай Боже вам любові і тепла,

 Добра в сім'ї і затишку в оселі,

 Щоб щастя світла музика текла

 В різдвяні свята, щедрі і веселі!

 Хай здійснює бажання рік Новий,

 Хай вся родина ваша процвітає,

 З чудовим святом, радості і мрій

 Я щиро і сердечно вас вітаю!

 

                                       Лариса Бобошко, директор Станіславчицького НВК

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь