Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Робота для тих, хто її потребує

Дата: 24.12.2020 12:23
Кількість переглядів: 672

            Нещодавно в приміщенні Шполянської районної філії Черкаського ОЦЗ фахівцями філії було організовано та проведено ярмарок вакансій для безробітних громадян, які перебувають на обліку, для працевлаштування до ТОВ «Вересень плюс» в мережу супермаркетів «Файно маркет», які планують відкрити свій новий магазин в м.Шпола. Перед присутніми виступили представники відділу кадрів роботодавця, які  розповіли про мережу магазинів «Файно маркет»,  головний офіс якого знаходиться в м.Кропивницький, про умови праці, оплату праці. Розповіли, що в їхніх супермаркетах, крім торгівлі, буде своя пекарня, піцерія, тому для відкриття магазину їм потрібні продавці продовольчих товарів, вантажники, пекарі, піцейоло, прибиральники виробничих та службових приміщень. Учасники ярмарку  взяли  активну участь в спілкуванні та обговоренні питань, які для них являються найбільш важливими. Відразу ж бажаючі змогли пройти співбесіду з представниками відділу кадрів роботодавця і заповнити анкети і резюме. Багато бажаючих відразу після ярмарку звернулись до особистих консультантів для вирішення питання працевлаштування і 11 осіб з числа безробітних громадян зможуть зустріти новий рік, маючи постійне робоче місце та впевненість в своєму завтрашньому дні.

         У ході спільної діяльності представники роботодавця отримали позитивну мотивацію щодо подальшої співпраці зі службою зайнятості і наголосили, що в майбутньому також сподіваються на продовження співпраці.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь