Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Подарунки дітям з інвалідністю

Дата: 17.12.2020 12:13
Кількість переглядів: 1009

Новорічні свята – найщасливіша пора усіх дітлахів, час веселощів, розваг і подарунків. Та хто,  як не діти з вадами здоров’я потребують найбільшої турботи, підтримки та уваги з боку дорослих. Їх  особливо щиро хочеться огорнути гарним настроєм, принести свято й радість у непрості будні.

     Матусівська громада  виявляє увагу й турботу про  дітей, які потребують особливого догляду та піклування, з готовністю підставляючи плече підтримки таким сім’ям, не залишаючи їх з проблемами наодинці. Щоб радіснішими були новорічні свята, опікується забезпеченням дітей-інвалідів подарунками. Тож  напередодні дня Святого Миколая начальник відділу у справах дітей Ірина Олійник спільно з поліцейським громади Вадимом Івановим побували в сім’ях, де проживають дітки під опікою та з інвалідністю.

    Без жодних сумнівів, світлі посмішки зраділих дітей, слова щирої вдячності батьків стають тим найкращим стимулом, аби ще ширше відчиняти серце для добрих справ. І продовжувати дарувати найменшим  жителям громади зимову казку. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь