A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Шановні воїни, захисники України! Від щирого серця вітаємо вас з Днем Збройних сил України!

Дата: 06.12.2020 10:20
Кількість переглядів: 276

    День Збройних сил України - свято мужніх і сильних військових, які служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави. Для цих людей  служба в лавах української армії не просто професія, це  найвища честь і покликання. Щиро дякуємо всім військовослужбовцям, в тому числі і нашим землякам, які служать в Збройних силах, захищають нашу землю від ворогів в зоні АТО, волонтерам за відвагу, героїзм та самопожертву, продемонстровані в ході антитерористичної операції. У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

    Цьогорічний  День Збройних сил Україна  зустрічає  в особливих умовах, а тисячі офіцерів і солдатів, ризикуючи своїм життям,  стоять на варті миру, героїчно захищають нашу  Батьківщину,  національну безпеку і наші життя. Саме у цей складний час  ми чітко усвідомлюємо, що сильна держава починається із сильної армії. Ми впевнені в тому, що наші Збройні сили є і будуть справжньою національною гордістю.

   Бажаємо захисникам України міцного здоров’я, витримки,  із честю пройти складні випробування, а ще прихильної долі, миру, добра, злагоди і затишку у ваших оселях! Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь