Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Дата: 01.12.2020 09:33
Кількість переглядів: 331

СНІД - одна з найбільш трагічних проблем, що виникла перед людством наприкінці ХХ сторіччя.  У травні 1988 року Всесвітня організація охорони здоров'я  прийняла резолюцію, в якій 1 грудня оголошено Всесвітнім днем боротьби зі СНІДом. За останні роки проблема боротьби зі СНІДом гостро постала перед людством. Щодня від синдрому набутого імунодефіциту помирають тисячі людей. В Україні ця хвороба розповсюджується надзвичайно швидкими  темпами. На жаль, наша країна визнана державою, яка найбільше за інших у Східній Європі постраждала від ВІЛ/СНІДу.

  Символом солідарності з тими, кого торкнулася проблема СНІДу, стала "Червона стрічка". Червона стрічка – символ підтримки інфікованих людей, протидії дискримінації і суспільної ізоляції людей, що живуть з ВІЛ/СНІДом, надії на майбутнє без хвороби. Вона означає: «Я знаю про проблему ВІЛ/СНІДу і я не байдужий до неї».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь