A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Матусівській громаді відкрили приміщення Центру первинної медико-санітарної допомоги

Дата: 21.10.2020 14:54
Кількість переглядів: 1311

21 жовтня на території Матусівської об’єднаної територіальної громади відбулася важлива подія - урочисте відкриття приміщення Центру первинної медико-санітарної допомоги. Заклад розмістився в капітально відремонтованій колишній дільничній лікарні. Для забезпечення належної роботи Центру ПМСД отримано ліцензію,  за рахунок місцевого бюджету забезпечено оснащення центру відповідним офісним та медичним обладнанням. В приміщенні облаштовано приймальню, оглядові, маніпуляційну, кімнату щеплень та лабораторію. Також санвузли та кімнату відпочинку. 

       На офіційному відкритті Центру первинної медико-санітарної допомоги сільський голова Василь Колісник разом з директором центру Анатолієм Павлюком перерізали символічну стрічку на вході до медичного закладу. Всі присутні мали можливість оглянути відремонтоване приміщення та оцінити його переваги. Адже Центр ПМСД відкрили з метою забезпечення надання первинної медико-санітарної допомоги в належних умовах. Тож мешканці Матусівської ОТГ дуже сподіваються, що вони матимуть можливість отримувати якісні медичні послуги первинної ланки у своїй громаді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь