A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Щороку разом із жовтим осіннім листям і дощами в Україну приходить День вчителя

Дата: 06.10.2020 22:35
Кількість переглядів: 347

Поміж багатьох свят у календарі цей день є особливим, адже вчителі приймають вітання від своїх вихованців, які дарують їм квіти, влаштовують концерти, малюють барвисті стінгазети, щоб висловити свою подяку за вкладені знання і життєвий досвід. Це день, коли школа майорить осінніми квітами, посмішками школярів та педагогів і всюди панує святковий та піднесений настрій.

     День вчителя для багатьох є одним з найулюбленіших професійних свят, які широко відзначаються в кожній школі. Цей день дає можливість школярам проявити креативність і вибрати найкращі привітання для улюблених педагогів, продемонструвати таланти і політ фантазії в стильних подарунках.

     В Матусівському НВК № 1 напередодні Дня працівників освіти учні привітали своїх вчителів, запросивши їх до арт-кафе «Зошит у клітинку». Учні 11 класу виступали  в ролі адміністратора та офіціанта кафе, у якому подавали особливі страви у вигляді художніх номерів та відеопривітань. Учні 8 класу підготували вчителям невеличкий фільм під назвою «Один день із життя звичайного вчителя», а 2 клас записав інтерв’ю з педагогічним колективом НВК. Також у кафе лунали пісенні привітання від учнів 3, 4, 5, 6, 7 класів. Учні 10 класу підготували подарунок у вигляді презентації всім працівникам  школи. Наймолодші школярі привітали вчителів віршами. А зачинилось імпровізоване арт-кафе під звуки неповторної і безсмертної мелодії пісні «Червона рута» у виконанні учнів 9 класу.

      Цього дня учасники освітнього процесу також продемонстрували своє вміння створювати дива своїми руками, взявши участь у виставці виробів із природних матеріалів. Творчі роботи учнів доповнила фото зона, біля якої мав змогу зробити знімок на пам’ять кожен бажаючий.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь