A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Щороку 27 вересня наша країна святкує міжнародне свято - Всесвітній день туризму.

Дата: 28.09.2020 19:31
Кількість переглядів: 297

Свято встановлено Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в 1979 року в місті Торремолінос, Іспанія. Воно присвячене пропаганді туризму, висвітленню його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн. В Україні Всесвітній день туризму відзначається з 1998 року, згідно з Указом Президента №1047/98. Це свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника.

В Матусівському НВК «ЗДО-ЗОШ І-ІІІ ст. №2» цей день пройшов під гаслом "Туризм - це круто". В умовах карантинних обмежень ми не змогли провести це свято з широким розмахом.  На шкільному стадіоні для учнів була встановлена туристична фотозона, облаштовані намети, які є найголовнішим атрибутом туриста. Кожен охочий міг зануритись в атмосферу туристичного життя. Школярі підготували девізи, пісні, назви загонів, які відповідали туристичній тематиці та лунали на шкільному подвір’ї.

   В холі школи проходила виставка стінгазет та дитячих малюнків присвячена Дню туризму. Сподіваємось, що знання та настрій, які діти отримали під час туристичних заходів, згодяться їм в житті й цей день запам’ятається надовго.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь