Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

День туризму в Матусівському НВК№1

Дата: 25.09.2020 21:40
Кількість переглядів: 336

Як відомо, подорожі дають нові емоції та враження, розширюють кругозір, дозволяючи дізнатися багато цікавого про культуру і природу різних країн і народів. День туризму - свято тих, хто хоч раз вибирався з повсякденної суєти на відпочинок в незвідані місця і тих, хто робить цей відпочинок комфортним.

   Щороку в Матусівському НВК № 1 організовуються і проводяться різноманітні заходи, присвячені Дню туризму. Цього року День туризму в школі пройшов під гаслом «Туризм – це круто!». Учні молодших класів взяли участь у конкурсі малюнків «Подорож моєї мрії», а також стали учасниками веселих квестів «Навколо світу за 40 хвилин» (4 клас), віртуальної подорожі «7 чудес світу» (2 клас), «Мандруючи Україною» (3 клас), «Я – справжній турист» (1 клас). Учні старшої школи практикувались у розкладанні туристичного намету, наданні першої домедичної допомоги та вчились зав?язувати туристичні вузли.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь