A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Міні-футбольне поле зі штучним покриттям – це нові можливості для занять спортом

Дата: 15.09.2020 12:45
Кількість переглядів: 877

Розвивати спорт громади та використовувати будь-які можливості для залучення інвестицій у його розвиток – одне із пріоритетних завдань керівництва Матусівської громади. Так завдяки співфінансуванню коштів місцевого бюджету та державної субвенції стало можливим будівництво сучасного міні-футбольного поля зі штучним покриттям.

      Сьогодні у Матусівській громаді на базі школи №1 в рамках Олімпійського тижня відкрили спортивний майданчик для міні-футболу. На ньому проводитимуть уроки фізкультури, заняття спортивних секцій, а також різноманітні спортивні змагання для молоді та жителів громади, які займаються спортом.   Покриття поля стійке до зношування, а грати на ньому можна будь-якої пори року. «Без сумніву, відкриття такого спортивного майданчика не лише дозволятиме ефективнішому тренуванню, досягненню кращих спортивних результатів, а й сприятиме популяризації спорту і, зокрема, футболу», - зазначив у своєму виступі сільський голова Василь Колісник. Після уpoчистoгo відкpиття майданчика poзпoчався святкoвий туpніp з міні-футбoлу між кoмандами шкoляpів «Динамо» та «Зоря».

      Завдяки активній позиції громади тепер існує сучасне міні-футбольне поле, яке дозволить молоді громади ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку. Футбольне поле зі штучним покриттям — це нові можливості для занять спортом, підтримки здорового способу життя та забезпечення необхідного фізичного розвитку для підростаючого покоління мешканців Матусівської громади!

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь