A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Близько 400 безробітних Шполянщини отримали індивідуальні онлайн-консультації

Дата: 10.07.2020 17:53
Кількість переглядів: 267

     У період дії карантину фахівці Шполянської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості продовжують надавати профінформаційні та профконсультаційні послуги у форматі онлайн.

    Зокрема фахівець відділу активної підтримки безробітних Олена Плосконос радила безробітним пройти безкоштовну профорієнтацію за допомогою електронних сервісів, таких як:  Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри, Освітній портал, Платформа «Моя професія – консультаційна мережа».

     Під час надання послуг онлайн спеціалісти районної філії ознайомлюють безробітних з правилами взаємодії зі службою зайнятості у період карантину, правами та обов`язками під час перебування на обліку та надають інформацію про виплату допомоги по безробіттю за карантинних умов.

     Також громадянам пропонується пройти онлайн-навчання на освітній міжнародній платформі Coursera, на якій відкриті курси від найкращих університетів світу та є безкоштовною й доступною в мережі у будь-який час.

    Фахівці служби зайнятості надають інформацію про реєстрацію в Електронному кабінеті шукача роботи, розповідають про переваги в користуванні ним, ознайомлюють з основними джерелами інформації про вакансії, методами пошуку роботи в дистанційному режимі та можливими засобами комунікацій на період карантину.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь