Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Близько 400 безробітних Шполянщини отримали індивідуальні онлайн-консультації

Дата: 10.07.2020 17:53
Кількість переглядів: 292

     У період дії карантину фахівці Шполянської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості продовжують надавати профінформаційні та профконсультаційні послуги у форматі онлайн.

    Зокрема фахівець відділу активної підтримки безробітних Олена Плосконос радила безробітним пройти безкоштовну профорієнтацію за допомогою електронних сервісів, таких як:  Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри, Освітній портал, Платформа «Моя професія – консультаційна мережа».

     Під час надання послуг онлайн спеціалісти районної філії ознайомлюють безробітних з правилами взаємодії зі службою зайнятості у період карантину, правами та обов`язками під час перебування на обліку та надають інформацію про виплату допомоги по безробіттю за карантинних умов.

     Також громадянам пропонується пройти онлайн-навчання на освітній міжнародній платформі Coursera, на якій відкриті курси від найкращих університетів світу та є безкоштовною й доступною в мережі у будь-який час.

    Фахівці служби зайнятості надають інформацію про реєстрацію в Електронному кабінеті шукача роботи, розповідають про переваги в користуванні ним, ознайомлюють з основними джерелами інформації про вакансії, методами пошуку роботи в дистанційному режимі та можливими засобами комунікацій на період карантину.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь