A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Шполянські роботодавці активно звертаються за допомогою по частковому безробіттю

Дата: 05.07.2020 23:21
Кількість переглядів: 262

Два місяці діє програма щодо отримання роботодавцями фінансової допомоги по частковому безробіттю на період карантину. І щодня команда Шполянської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості приймає десятки пакетів документів, які подають роботодавці, фізичні особи - підприємці, що вимушені були зупинити чи скоротити свою діяльність на період карантину. Опрацювати пакет документів, це не просто їх прийняти. Це - перевірка правильності оформлення кожного документу, це – телефонні дзвінки фахівців відділу взаємодії з роботодавцями до кожного роботодавця, це – рекомендації щодо доповнення необхідного пакету документів, тощо.  

На 3 липня до Шполянської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості  для отримання фінансової допомоги по частковому безробіттю на період карантину звернулися понад 178 суб’єктів малого та середнього підприємництва, в тому числі понад 149 фізичних осіб – підприємців для отримання такої допомоги на себе. Це роботодавці, які надають послуги пасажирських перевезень та мобільного харчування, надають перукарські послуги, займаються оптовою та роздрібною торгівлею  одягом, товарами для дому та ін.

Відповідно до поданих заяв роботодавців вже прийнято 177 позитивних рішень, що дозволяє забезпечити виплати понад 300 працівникам. Роботодавці нашого міста вже отримали понад 600 тисяч грн. для виплати допомоги по частковому безробіттю своїм працівникам, які втратили частину заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення тривалості робочого часу у зв’язку із зупиненням чи скорочення діяльності роботодавця, з них майже 200 тисяч отримали фізичні особи – підприємці для отримання такої допомоги на себе. Закликаємо роботодавців Щполянщини звертатися за фінансовою підтримкою до районної філії, щоб зберегти робочі місця!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь