A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Комунальне підприємство «Відродження» отримало відзнаки

Дата: 23.06.2020 12:49
Кількість переглядів: 1444

      За результатами проведення підсумків галузевої аналітики 2019 року, яка проводиться кожного року з метою визначення та відзнаки кращих підприємств галузі, що надають якісні та надійні послуги, комунальне підприємство «Відродження» Матусівської сільської ради отримало відзнаку «Компанія 2019».  Робота підприємства була розглянута серед діючих компаній галузі та підприємств малого і середнього бізнесу Черкаської області і за результатами експертного аналізу підприємство зайняло десяте місце в регіональному реєстрі надійних та інвестиційно привабливих підприємств України 2019.

     Директор комунального підприємства «Відродження» Юрій Малик, працівники Михайло Харченко, Жанна Осадча, Юлія Ганжа, бухгалтер підприємства Олена Шеремет отримали сертифікати «Професіонал року» за високий професіоналізм, трудові досягнення та особистий внесок у розвиток господарства. Працівник Ігор Ситник, який працює з початку створення підприємства, одержав орден «За досягнення в галузі».    

     Нагороди   підтверджують, що комунальне підприємство «Відродження»  є надійним партнером, роботодавцем та пропонує якісні послуги, а статус «Компанія року» підкреслює високу якість роботи і престижність компанії, її значиму роль у розвитку галузі регіону.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь