A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Шановні працівники засобів масової інформації!

Дата: 05.06.2020 22:30
Кількість переглядів: 226

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем журналіста. Цей день - особливий для всього нашого суспільства. Адже свобода слова, вільна преса, достовірна інформація – це невід'ємні атрибути відкритого демократичного життя. Вони мають велику цінність для кожної людини, яка хоче жити своїм розумом, самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність.
      Це свято, без перебільшення, є загальнонаціональним, оскільки саме журналісти пишуть історію сьогоднішнього дня і забезпечують право громадян на одержання найбільш повної і точної інформації.

       В день професійного свята бажаємо вам, дорогі журналісти, всім, хто сповна відданий покликанню нести в народ високе Слово правди, віру в майбуття і соціальний оптимізм, доброго здоров’я і творчих успіхів, шани від людей, сімейних гараздів та особистого щастя! Сподіваємося, що ваше друковане та публічно мовлене слово завжди нестиме людям прагнення до злагоди, оптимізму, впевненості у майбутньому. Бажаємо вам родинного тепла і гарних журналістських тем!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь