A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Дата: 29.05.2020 13:51
Кількість переглядів: 491

          Шановні учасники освітнього процесу! Від щирого серця вітаємо всіх вас з  радісним і водночас хвилюючим святом - з Днем останнього дзвоника!                                             

           Особливий цей день для наших випускників, для яких шкільний дзвінок лунає востаннє.  Минуть роки, але ви будете пам’ятати  і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашими успіхами, переймалися невдачами. Отож, цінуйте їхню любов і підтримку.

Дорогі випускники, передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя. Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А відсьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне – будьте чесними і добрими людьми. Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

            Цей навчальний рік був особливим: довготривалі карантини, дистанційне навчання…, але всі незручності і виклики суспільства  ви подолали та успішно засвоїли програмовий матеріал. 

            Ми дякуємо вам, шановні педагоги, за вашу педагогічну мудрість і терпіння, за вашу самовіддану працю та творчий пошук. Своєю любов’ю та невтомною працею ви допомагаєте дітям пізнавати світ, розуміти життя.

            Шановні батьки, ми вдячні вам за розуміння, за виховання дітей, за вашу спільну роботу і витримку у дистанційному навчанні.

            Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

            Отож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття! Щастя всім, добра та  міцного здоров’я!

 

З повагою керівництво громади

 та виконавчий комітет Матусівської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь