A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Вітаємо з Днем Матері!

Дата: 10.05.2020 09:05
Кількість переглядів: 248

Кожного року у другу неділю травня в Україні відзначається День Матері. В цей день ми вшановуємо та з радістю поспішаємо привітати найближчих і найрідніших для кожного з нас людей – наших матусь. Безумовно, День Матері - це одне з самих зворушливих, світлих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Мама – на все життя одна єдина, неповторна і найрідніша! …
    Це прекрасне свято на честь матерів – як таких, що вже стали ними, так і тих, хто тільки готується до материнства, щастя й краса якого в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково. Від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.
    Сьогоднішній святковий день є ще одним приводом висловити мамам нашу любов, повагу і вдячність за все, що вони для нас зробили. Тож сьогодні, в День Матері від усієї душі вітаємо всіх мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Бажаємо вам миру, тепла домашнього вогнища, надійної чоловічої підтримки, здоров’я, любові та благополуччя! Зі святом!



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь