A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Вітаємо з Днем Перемоги!

Дата: 09.05.2020 14:29
Кількість переглядів: 832

День Перемоги – святий день! Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував свого життя задля нашого майбутнього. Цього року виповнюється 75 років з дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

        Сьогодні  Матусівська громада вшановує пам'ять полеглих воїнів, але у зв’язку з карантинними обмеженнями  масових заходів, формат святкування, на жаль, інший. В населених пунктах громади всі небайдужі в індивідуальному порядку покладають квіти до Братських могил, пам’ятних знаків. Сільський голова  Василь Колісник, заступник сільського голови Сергій Горя, секретар сільської ради Любов Броварська долучилися до покладання квітів героям-воїнам Другої світової війни та вшанували пам'ять полеглих хвилиною мовчання.  Із словами привітань з нагоди свята до жителів звернувся голова громади Василь Колісник:

   « 8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і 75-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах, хто віддав життя заради майбутнього прийдешніх поколінь. Схиляємо голови перед мільйонами безіменних героїв, які назавжди залишилися на полях війни, віддаємо данину глибокої поваги вам, шановні наші ветерани, працівники тилу, солдатські вдови, діти війни, афганці. Наш уклін також героям сьогодення, учасникам АТО, які відстоюють мир у нашій країні сьогодні. Бажаю всім міцного здоров’я, добра, злагоди та добробуту у родинах, довгих літ життя, щасливого сьогодення і непохитної віри у те, що завтрашній день буде обов’язково мирним, світлим і щасливим! Усіх мешканців громади просимо з розумінням віднестися до подібного формату святкування, дотримуватися правил карантину, особистої безпеки, адже найголовніше наразі – зберегти здоров’я своє і своїх рідних».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь