A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Шановні жителі громади!

Дата: 01.05.2020 10:28
Кількість переглядів: 280

Від імені виконавчого комітету та депутатського складу сільської ради Матусівської ОТГ щиро вітаю усіх вас із Першотравнем – святом Весни і Праці!

      Це свято завжди нагадує нам про пробудження весни, зміцнює наші прагнення до миру та злагоди, утвердження соціальної справедливості. 1 травня – свято для всіх, хто своєю щоденною працею створює завтрашній день, процвітання і благополуччя нашої громади  та України в цілому. Адже чесна і добросовісна праця – основа успішного розвитку будь-якого суспільства.

      Тому хочу висловити  щиру подяку усім людям праці за повсякденну наполегливу роботу на благо громади та країни, відданість обраній справі, уміння успішно реалізовувати всі плани та починання. Бажаю вам, вашим рідним і близьким гарного настрою, міцного здоров'я, щастя і благополуччя. Успіху, радості, натхнення і сил вам для здійснення всіх планів і починань.

    В той же час, у зв’язку із складною епідеміологічною ситуацією в державі через поширення коронавірусної інфекції, закликаю усіх жителів Матусівської ОТГ дотримуватись правил карантину під час травневих свят! Ці свята, як і Великодні, доведеться провести не так, як зазвичай. Прошу усіх відмовитись від традиційних масових поїздок на природу! Обмежте пересування без нагальної потреби та дотримуйтесь правил карантину. Давайте разом не допустимо поширення в нашій громаді коронавірусу та захистимо своїх близьких! Впевнений, що всі ми з розумінням поставимось до тимчасових обмежень. Кожен з нас повинен усвідомити, що від його поведінки залежить здоров’я, а можливо і життя інших людей. Дякую усім за розуміння та закликаю всіх залишатися вдома на період карантину!

                                                      З повагою голова громади Василь Колісник

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь