A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Завершення нинішнього навчального року в закладах освіти Матусівської ОТГ

Дата: 29.04.2020 09:27
Кількість переглядів: 324

У зв'язку із продовженням загальнонаціонального карантину до 11 травня 2020 року (відповідне рішення Уряд ухвалив 22.04.2020) усі підпорядковані нам заклади загальної середньої освіти  працюють з використанням технологій дистанційного навчання. Тому 2019-2020 навчальний рік завершимо дистанційно.

За парти діти не повернуться, а навчальний рік, відповідно до структури, визначеної закладами освіти на початку навчального року, закінчиться  29 травня 2020 року.

Для учнів 1-2 класів застосовується формальне та підсумкове оцінювання шляхом заповнення свідоцтв досягнень за результатами виконаних учнями робіт і спостережень.

Для учнів 3 – 10 класів в період з 11 до 22 травня дистанційно проводитимуться підсумкові контрольні роботи.

Державна підсумкова атестація в 11-х класах відбудеться у форматі зовнішнього незалежного оцінювання у терміни визначені Міністерством освіти і науки України.

Звертаємо увагу на те, що у цьому навчальному році звільнено від проходження державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти. У графі «ДПА» в табелях успішності і в додатках до свідоцтв про здобуття базової середньої освіти буде зроблено запис «звільнений (а)».

    Також звертаємо вашу увагу, що підсумкове оцінювання у 2019-2020 навчальному році буду з урахуванням результатів навчання у І семестрі, січні-березні 2020 року та результатів дистанційного навчання в період карантинних обмежень.

До 01.07.2020 всі заклади освіти приймуть рішення про переведення учнів (вихованців) закладу загальної середньої освіти до наступного класу.

Свідоцтва про здобуття базової середньої освіти та табелі навчальних досягнень учнів будуть оформлені та видані до  15 червня 2020 року.

Проведення останніх дзвоників та випускних вечорів цього року не буде.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь