A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Звернення голови Матусівської громади з нагоди поминальних днів

Дата: 25.04.2020 08:29
Кількість переглядів: 460

Шановні жителі громади!

  

      Я щиро вдячний усім, хто дослухався до мого прохання і залишився на Великдень вдома. Завдяки вашій відповідальності сьогодні у нашій громаді не зафіксовано жодного хворого на COVID-19. На жаль, люди продовжують хворіти та, ще гірше, гинути від підступного коронавірусу. Ми маємо пильнувати своє здоров’я і не дозволити вірусу розповсюдитися, тому на території Матусівської  громади тимчасово закрито кладовища для відвідування під час поминальних днів.

       Я розумію, що для багатьох родин поминальні дні — час, коли у сімейному колі збираються близькі й далекі родичі, аби згадати тих, хто відійшов у вічне життя. Ми звикли гуртом ходити на кладовища, зустрічати там знайомих, проводити час біля могил у гірких та радісних споминах. Однак цього року життєві обставини змушують нас змінювати звички. Прошу, не створюйте юрби на кладовищі та не влаштовуйте застілля на могилах родичів. Залишайтеся вдома у поминальні дні. Здоров’я кожного з вас сьогодні важливіше.

    Пам'ять про людину живе не у пам’ятниках могил, а в приємних спогадах, доброму слові, світлих думках про тих, кого вже немає поруч. Віддати належну шану померлим ми зможемо по завершенню карантину, на Троїцьку батьківську поминальну суботу – 6 червня, за рішенням Православної церкви України. Шановні земляки, пам’ятайте про мертвих, але бережіть живих. І будьте здорові!

                                                      

                                                       З повагою голова громади Василь Колісник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь