A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Україні продовжено карантин до 11 травня

Дата: 23.04.2020 09:48
Кількість переглядів: 424

Кабінет Міністрів України продовжив дію обмежувальних заходів у зв’язку з пандемією коронавірусу до 11 травня. Відповідне рішення було ухвалене 22 квітня під час засідання уряду.

    Наразі усі теперішні карантинні обмеження зберігаються: заборонено з’являтися у громадських місцях без індивідуальних засобів захисту, відвідувати сквери та парки, відпускати дітей віком до 14 років без супроводу дорослих та збиратися у групи понад дві особи, проводити масові заходи, люди віком понад 60 років мають залишатися вдома. Обов’язкова умова карантинних обмежень – дотримання соціальної дистанції між людьми не менше 1,5 метра у громадських місцях.

    Продовження карантину урядовці пояснюють наявною епідемічною ситуацією в країні. Рівень захворюваності на інфекційну хворобу COVID-19 поки що не дозволяє послаблювати обмежувальні заходи. Пом’якшення карантину, за повідомленням уряду, можливе не раніше 12 травня, однак лише за сприятливої епідемічної ситуації. Загальноукраїнський карантин запроваджений та продовжений задля запобігання поширенню інфекційної хвороби COVID-19 на території країни. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь