Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Шановна громадо!

Дата: 18.04.2020 17:22
Кількість переглядів: 659

Щиро вітаємо вас з найвеличнішим святом – Пресвітлим Христовим Воскресінням.

      У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Ми святкуємо його з відкритою душею і чистим серцем, глибокою надією на перемогу добра. Великдень нагадує нам про взаємне прощення. З часів хрещення Київської Русі Великдень має для нашого народу особливе духовне значення, оскільки уособлює найвищі християнські цінності – віру, надію, любов, терпимість, добро і братерство. Глибинна сутність Великодня ще й у тому, що він дарує кожному нагоду зробити крок назустріч ближньому, подати один одному руку прощення, дружби і взаєморозуміння для добрих справ в ім’я світлого майбутнього України.

     Нехай життєдайний Великдень наповнить радістю наші серця і душі, зміцнить нас у любові і злагоді, примножить добробут наших родин, додасть усім сили і снаги у вірному служінні Вітчизні. Миру, щастя, доброго здоров’я, достатку і взаєморозуміння вам і вашим сім’ям, радості і поваги від оточуючих, мудрості, виваженості, рішучості у подоланні негараздів.

   Враховуючи те, що період святкування Великодніх Свят припадає на карантин, переконливо просимо жителів громади залишатися на Великдень вдома, а священнослужителів провести службу в храмах без прихожан. Наше завдання в нинішній ситуації – зберегти життя та здоров’я людей, мобілізувати зусилля та втримати під контролем ситуацію щодо запобігання поширенню коронавірусу на території громади.

 

З повагою керівництво,

виконавчий апарат

та депутатський склад Матусівської ОТГ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь