A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Шановна громадо!

Дата: 18.04.2020 17:22
Кількість переглядів: 632

Щиро вітаємо вас з найвеличнішим святом – Пресвітлим Христовим Воскресінням.

      У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Ми святкуємо його з відкритою душею і чистим серцем, глибокою надією на перемогу добра. Великдень нагадує нам про взаємне прощення. З часів хрещення Київської Русі Великдень має для нашого народу особливе духовне значення, оскільки уособлює найвищі християнські цінності – віру, надію, любов, терпимість, добро і братерство. Глибинна сутність Великодня ще й у тому, що він дарує кожному нагоду зробити крок назустріч ближньому, подати один одному руку прощення, дружби і взаєморозуміння для добрих справ в ім’я світлого майбутнього України.

     Нехай життєдайний Великдень наповнить радістю наші серця і душі, зміцнить нас у любові і злагоді, примножить добробут наших родин, додасть усім сили і снаги у вірному служінні Вітчизні. Миру, щастя, доброго здоров’я, достатку і взаєморозуміння вам і вашим сім’ям, радості і поваги від оточуючих, мудрості, виваженості, рішучості у подоланні негараздів.

   Враховуючи те, що період святкування Великодніх Свят припадає на карантин, переконливо просимо жителів громади залишатися на Великдень вдома, а священнослужителів провести службу в храмах без прихожан. Наше завдання в нинішній ситуації – зберегти життя та здоров’я людей, мобілізувати зусилля та втримати під контролем ситуацію щодо запобігання поширенню коронавірусу на території громади.

 

З повагою керівництво,

виконавчий апарат

та депутатський склад Матусівської ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь