A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

До відома жителів громади!

Дата: 02.04.2020 15:14
Кількість переглядів: 1030

На території  Шполянщини працюють  мобільні бригади, робота яких полягає в виявленні та попередженні розповсюдження коронавірусної інфекції. До складу кожної бригади входять водії, медпрацівники, працівники лабораторного центру, працівники районного відділу поліції. Загалом мобільні бригади об’їхали три ОТГ: Шполянську, Матусівську, Лип’янську та всі населені пункти Шполянського району. Було обстежено більше 65 осіб та виявлено три інфіковані особи в Шполянській громаді. Наразі ситуація в Шполянському районі стабільна – нових інфікованих немає.

     Мобільна бригада  провела забір мазків на дослідження та наявність коронавірусної інфекції в десяти жителів Матусівської громади, які повернулися із-за кордону. Дослідження цих зразків проводились в умовах Черкаського обласного лабораторного центру, і за їх результатами -  жодного інфікованого  немає.

     З метою недопущення поширення захворювань, в громаді продовжується дезінфекція. Першого квітня роботи проводились по всій території села Матусів. Сьогодні дезінфекцію проводили в с.Станіславчик. Обробляються   входи до магазинів, амбулаторій, аптек,  адмінприміщень, дитячі та спортивні майданчи, автобусні зупинки. Знезараження планують проводити протягом всього карантину.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь